***

Елена Найда
Бачу обрій я за дверима,
за дверима я бачу небо...
Ти для мене така важлива,
що нічого уже не треба...

Я люблю тебе як нікого,
завжди бути з тобою бажаю...
І якщо ти матимеш змогу,
то благаю - не відпускай!..

Я благаю - тримай за руку
і пильнуй щоби я не спіткнулась
до останнього серця стуку -
що б до тебе я ще повернулась...

Я прошу - веди за собою,
я молю,моя єдина...
Огорни мене любов'ю,
так як мати свою дитину...