На цвинтар

Виктор Варибок
 на цвинтарі
серед могил
маленька дівчинка
сиділа на гробку
та їла шматок паски
в її очах спалахувало
щастя
вона дивилась на хрести
на небо квіти
сонце зігрівало
спину
русяву голову
дівчинка знала
що під землею ходять
живі люди
і треба їсти
щоб вони наїлись
і вона їла

01.09.2011р.