Коли не приходять...

Александр Зубрий
…Коли не приходять у мозок думки,
А тільки казково-оманливі «думи»,
Бажання, мов змії, плетуться в клубки,
Коли не приходять у мозок думки.
А сили тікають, мов бистрі струмки,
І серце незвіданим повниться сумом.
Коли не приходять у мозок думки,
А тільки казково-оманливі «думи»…

2011