Це не сон...

Алла Левченко
Це не сон! Це розвіявся вранці туман,
Впав на землю вологими скельцями;
Ніби парою вкутаний сонний лиман,
Весь дрібними прошитий реберцями.

Це не сон! Тільки - тільки прокинулось сонце,-
Промінь золотом в травах блищить...
Я назустріч світанку відкрию віконце,
Щоб чарівну не втратити мить...