Хыяллар гына китэ. Улетают только мечты

Фаниль Асфаров
Кыр казлары кырларга оча.
Сугылмаган икмэклэргэ.
Китэсе килде узем дэ кичэ.
Тавышларын ишеткэндэ.

Оя,оя белэн баралар.
Канатларын жилгэ салып.
Юлым белэн минен баралар.
Йолдызлардан юллар табып.

Алар белэн мин китер идем.
Балачактан канат уссэ.
Кеше баласы булып тудым.
Хыялларым гына китэ.

01.09.2011 г