Дзвоник лунав навкруги

Любовь Постникова
Дзвоник сьогодні лунав навкруги,
в школу спішили усміхнені діти.
Ось і діждались шкільної пори,
з ними до школи мандрують і квіти.

Осінь до школи вела малюків,
гомоном їх зустрічала "родина".
Скромних дівчаток, крутьків-хлопчаків
осінь за парти всіх посадила.

Школа зібрала знову дітей,
мудрий учитель готовий навчати.
В пору комп'ютерів і швидкостЕй
школу-життя для них відкривати.