Вельмi цябе кахаю!

Позабытая Мелодия Любви
Вельмі цябе кахаю!
Добрыя вершы складаю,
Калі душы маёй ноччу
Спаць зусім не хочацца.

Дзякую гэта неба.
Што яшчэ сэрцу трэба? –
Калі знайшла такога.
Благаслаўляю Бога.

Пачуцці мае – Крыніца,
Каб табе, мілы, напіцца.
Вельмі цябе кахаю!
Побач быць абяцаю.
01.09.11г.