Лимонний сiк

Виктория Волошка
Лимонний сік мені пече у горлі...
Хоч корисний, та боляче пече...
Чому бувають близькі люди горді?..
І плакати нема кому в плече...

Лимонний сік п`ю для імунітету...
Кривлюсь і солоджу, та п`ю...
А найдорожчі люди, як портрети...
Байдужістю своєю в серце б`ють...
2008 рік