***

Ангелина Среда
ми різні, як вода і небо.
зв'язків між нами на нулі.
але тоді зустрітись треба
було, коли були в лайні.

створили пристрасть із нічого,
тендітно пестили котів,
тютюну дихали легкого,
рахунок не вели голів,

що забивали щохвилини:
то ти в мені, то я в тобі,
від страху й холоду тремтіли,
коли ховались у дворі.

який кінець, такий початок.
не мали планів взагалі,
та долі випадок нащадок,
тож наші шанси не малі.