Металева облуда

Бондаренко Михаил
Металева облуда

Захисник твій і віра – металева облуда
Ти запечений в клітку власним народом.
Люта здобич і сміх,
Роздирає тривога.

Ти ступив у пітьму серед м'яса і крові,
Де удари тяжкі і потворні обличчя.
Осипається пил з металевого тіла,
Наповняється злістю божевілля і страх.

Не сховатись від люті,
Від погрози і вбивств,
Твоє тіло для помсти,
Для терору і кривд.