Обикновени рисунки-20. Без порядък просто отговор

Борис Калинов
Ако гребеш
пясък
с разтворени
пръсти...
Колко струва
Умореното
Време?

Ако носиш
нещо свое…
И даряваш всеки,
без дори
да помоли…
Би ли ти останало
в повече
от
Всичко?

Б.Калинов
02.09. 2011г.
Пловдив
Художник:Хенрик Мозес