***

Сагира Аймуханбет
Ана
Ана-тілекші
Жо;ы;ды жо;тап, толы;тырар.
Ана-а;ылшы
;инал;анда адал жол;а салар.
Ана-;ам;оршы
Жаманды;тан са;тар.
Ана-с;йеніш
С;рінгенде с;йері;.
Ана- тірек
;ажы;анда сенері;.
Ана-шатты;,;уаныш.
Ана-ба;ыты ;ой ;р ;йді;.
Ана-асыл,п;к.
С;би сезім тек сенде.
Ана—;мір жыры
Елді; с;нін ;келер.
Ана-;сем саз
Наздандырар шал;ытып,н;рландырар.
Ана- н;зік г;л
Суы; жаннан солар.
Ана- м;лдір б;ла;
Арнасын  ке; жай;ан.
Ана- б;йтерек
Саясында паналар.
Ана- к;ш,;уат
Шабыт беріп сені жандандырар.
Ана-дана
Б;ріне сана берген.
Ана, шексіз те;еу са;ан ;ана.
Орнат десе ескерткіш.
Орнатар ем са;ан ;ана.
Шы;ына ;олы жетпес ешбір жанны;.