О! Що то буде...

Наталя Мазур
О!  Що  то  буде  за  приємний  день,
Де  дві  самотності  зустрінуться  очима,
Залишать  все  минуле  за  плечима,
І  житимуть  теперішнім  лишень.

О!  Що  то  буде  за  щаслива  мить...
Твоя  рука  торкнеться  до  зап'ястя,
В  моєму  тілі  розіллється  щастя,
Та  музикою  в  серці  зазвучить.

О!  Що  то  буде  за  шалена  ніч!
Всі  зорі,  хоч  досвідчені  в  коханні,
Лиш  спрагло  споглядатимуть  в  мовчанні
За  диким  полум'ям  з  глибин  сторіч.

02.09.2011р.