Обiйму руками

Евгения Зинченко
Обійму руками
Діточок рідненьких,
Як птаха крилами
Пташенят маленьких.

Усім місце опиняється,
Усім тепло дарую,
Серденько посміхається,
Кохаю вас, любі, цілую!

                25.08.2011 р.