Поверни менi цноту, фашистька Марiя

Галина Танай
Бордове на синьому -
твої поцілунки
на руїнах моєї сукні.
Поверни мені цноту, фашистька Маріє -
я хочу як вперше, розтікшись набіло
на твої незнайомі руки.
поверни мені розшир зіниць
від холодних зубів по тілу,
дай почутись Лолітою,
пере-житою, пере-критою,
недо-розбещеною, невинно-милою.
грай у мої ігри,
вгризайся мені в губи,
ми одна для одної ангели,
хоч загалом паскуди.
Твоє терпко-солоне бордо
замість чужої сперми
На синьому шовку.
homin homini lupus est.
стань же моїм вовком.
Будь недо-ніжна, недо-роздягнута,
пере-солена між моїми венами.
Поверни мені цноту, фашистська Маріє,
На розідраних мапах курви-Америки.