***

Ангелина Среда
дихай новим листопадом з ким хочеш,
тільки, я прошу, мене не чіпай.
це буда інша - не наша - вже осінь.
вірю: вона буде схожа на рай

будемо з іншими в парку гуляти.
за нашим маршрутом, проте вже не вдвох.
будем, проте, сподіваюсь, кохати -
наше кохання покрив давно мох.

вірю, що все буде добре. добробут
в наші оселі вхід довго шукав.
тільки, я прошу, щоб ваш новий побут
ваше кохання нове не зламав.

я майже впевнена: все буде добре.
в кожного з нас буде власний свій рай.
і хай ця осінь закутає в ковдру.
слізно я прошу: мене не чіпай.