З Божою мудрiстю...

Людмила Дзвонок
Сьогодні чула: - Ти куди це ходишь?
Не знаєш про останнії роки?
З ким теревені ці безумні водишь?
Та я б не подала їм і руки!

Отак про церкву, що мене навчила
Любити ближнього, допомагать йому,
Яка мені до віри шлях відкрила,
І йти до світла через всю пітьму.

- О Боже мій, дай мудрості у тому,
Як відказати на оці слова,
Щоби не чути слів лайливих, грому,
Щоб жінка в вічності була жива!

Хай не зазнає болю, сліз нещастя,
Не судить те, чого судить не слід.
Із мудрістю Твоєю мені вдасться
Принести Царству Божому свій плід.
                05.09.2011

Вдохновение от: http://www.stihi.ru/2011/07/11/7560