Ти дивишся. У барному

Виктор Варибок
ти дивищся
як
я дивлюсь на тих
хто
дивиться на тебе
мовчазно
і похмуро

як списані
на берег
за блюзнірство
тримають вони
келихи
з ромом

та міцно
стискують
себе
за

ятра
 через
шкіряні штані
тремтячи
щоб не
 розплакатись
у розпачі

як ті
 шкідливі хлопчики
які побачили
високо на ялинці
шоколадну мавку

штовхають
 один одного
але дістатись
 не спроможні

я відчуваю
під лівою пахвою
грубу
твердість кольту

таке воно
життя у бодігарда

даремно кажуть
що
 у нас
немає
серця

05.09.2011р.