***

Алина Марченко
А ким сьогодні б’ється твоє серце?
Хто поруч там, де я колись була?
Кому сьогодні сонце усміхнеться,
Те сонце, що я втримать не змогла?
FM не ловить голос твій на хвилях.
Ти поруч і далеко… Боже мій…
Я так тебе колись давно любила,
Хоч час минув, але в душі моїй
Твої лиш очі, кароокий ангел,
І на вустах смак твойого тепла.
Я знаю, що не бути більше разом,
Але навік я все одно твоя…