Що буде завтра?

Александр Хмель
 Шановні брати,хапайтесь за вила
  піднімайтесь з колін,молить батьківщина.
  Нехай ми прості,нехай ми без званья
  Та все ще стоїть просте запитання:
  Де ділись "Сини України"?
  Де ділась козацька воля,сміливість та сила?
  Походи Хмельницького,Івана Мазепи?
  так ми поїдаєм зранку газети.
  Та,що там казати трударі без роботи,
  а що буде завтра?чи буде країна?
  Продадуть за кордон розірвавши на шматья,
  так вже розгорілось народне багаття.
  Багато в нас сили,багато надії,
  що знову повстануть"Сини України"
  Луснуть кайдани,розігнуться спини
  насмерть ми станем на захист країни.
  Розгорнуть прапори,піднімуть знамена
  Як пожежа горить народне повстаня
 Так,що буде завтра? Вже не питання.