Объять хочу

Комсомольчанка
***
Объять хочу
Необъятное.
Тщусь, пытаюсь
И пробую.

Вернуть хочу
Невозвратное.
Иду знакомой 
Дорогою.

Но версты
Уже не те.
Трава не та
Зеленеет.

И небо
У горизонта
Надеждами
Не алеет.

20 апреля  2004