Естрада

Виталий Дагаев
               
              Найкраща у світі естрада –
              То наша найвищая Влада,
              Де обрані нами пани
              Свої протирають штани;
            
              І в безкомпромісних дебатах
              Готові життям накладати
              За народ у святій боротьбі...
              Тільки так, щоб без збитків собі.
          
              Бо де ще у світі почуєш таке
              Правдиве і  мудре,  тверде і палке,
              Надійне, цілюще і повне турботи
              Слово про захист і щастя народу?
   
              Яке життєдайне те слово з естради!
              І як його вперше почути всі раді –
              Те слово, що здатне вдихнути надію
              В людину, що ледве уже животіє...

              Шкода, невеличка є в слові з естради,
              Ну, зовсім  така собі крихітна, вада,
              Що робить зі слова безплідну повію –
              Слово
                ніяк  не обернеться
                в дію.

              Естрада шуткує. А нарід все скніє.
              Йому, сіромасі, уже не до сміху:
              Обрав гумористів – і вскочив у лихо.