Бдсм-на мадонна

Галина Танай
Міряти довжину свого бажання і спротиву
Тисячами зайвих задиханих кроків -
Ранкова гімнастика,
БДСМ-на мадонно.
Жодних очікувань, жодного подиву,
Полірування
Больових порогів
Світловими трасами чужого безсоння.
Назустріч-врозтіч
Розтікайся і плач,
Говори мовчанням, мовчи стогоном.
Рухів твоїх пластилінова пластика
Зробить мене безборонною.
Вивчити язиком
Кожен згин твоїх пальців,
Гратися й грати
В домашню змію,
Прослизнувши вглиб
Чорнокнижним холодом.
Я оселюся тобі в животі -
Таблетка від спазмів,
Масажер для орґазмів.
Уяви, яка витончена й елеґантна кара -
Ти мусиш завше від мене кінчати
І твоя свобода
Менше відстані подиху.
Але, розсуваючи пересушені ноги,
Порізані, як норвезькі фіорди -
Хіба не цього ти хотіла,
Пречиста
БДСМ-на мадонно?