Поклавши голову тобi на плече

Галина Танай
Вся відстань між нами -
Ілюзія недалеких:
Плюнь – і розітреться, вдар – і зламається.
Шизофренічний
Глибокоспазмовий секс -
Наступний крок у нашій синхронізації.
Скажи лиш одне -  хто я тобі,
Якою згадаєш, як наречеш?
Я зі спини бачу трепет зіниць,
Коли кладу голову
На твоє плече.
Я зі спини бачу, як танцюють атоми
І умирають між хребтом і шкірою,
Закривавши дірки між худими лопатками,
Я стала твоєю сліпою вірою,
А ти – моїм запасним ключем.
Я боюся заплакати,
Коли несподівано
Кладу всі гріхи на твоє плече.
Ти нізащо не викажеш,
Як мене хочеш,
Я не скажу тобі правди – «Я згодна».
Ти смакуєш, як добре біле вино -
Тільки холодна.
Давай втратимо залишки розуму?
Я тебе прагну – знову і ще.
Я відчуваю всі твої спазми,
Коли кладу голову
Тобі на плече.