Танцюй

Доктор Эф
Танцюй, парубоче, танцюй
Набридли обіцянки твої...
Ти   ними  мене не хвилюй
Бо ми вже не будемо двое..
Та, знаєш, мені до душі
Співати, попри сьогодень
Облиш свої нудні вірші
І купу пустіх теревень.

Танцюй, бо нічого вже краще не буде
Танцюй, завдавай гопака.
Танцюй поки грають на дудочці люди
І поки цвіркун ще співа.

Танцюй, тебе прошу, танцюй
Я ніг під собою не чую
Я потім тебе розлюблю
Як тільки танок відтанцюю.
Та цей нескінченний ноктюрн
Він ніч ростріляв наповал.
Ти кажеш  мене не забув…
Та все це в останнє. Бувай!