Бджола чи зозуля?

Александр Зубрий
…Ти пишеш про те, що ти пережила,
Чи мрії свої засилаєш у вірші?
Ти та, що нектар скуштувала, бджола?
Чи може зозуля, що кинувши іншим
Птахам на турботу своїх дітлахів,
Ніколи не знала страждання любові?
Не так вже й багато ще тяжчих гріхів,
Ніж гріх блудодійства, нехай хоч і в слові…

2011