***

Анафидрим Нью
Мій вимріяний...
Ночами і ранками,
роками, годинами
без сну та без спокою...

Мій дивний,
На інших не схожий,
Простий перехожий,
Проліг ти стежинкою
У світі ворожім...

Мій рідний...
Ні роки, ні відстані
Не змінять цю істину...

12.09.2010