***

Лишний Гость
Та таке, я знаю,
То таке, що помираю,
Тут отрути доста, каже гуцул,
І заплакав, розуміючи, тунгус.

То таке, я знаю,
Що шляхи добра минаю,
І добра не пам'ятаю
Тільки зла у відповідь бажаю.
Знаю, добре цю падлюку, знаю.

То таке, що десь в кінці гаплик,
І фертик, і щось таке на плечі,
І якось так та й вниз,
І слова вже недоречні,
То таке, ти посміхнись!