лиш у в сн

Оксана Яковлева 2
Вуалізую своїх я почуттів печаль!
Тебе нема ,
Й незнаєш ти як жаль,
Як згадую при темноті ночей
Жагучу пристрасть
Твої рідних очей

У серці біль...
Мене час оминає...
Він і не лічить,
І не стирає
Ті всі події з мого життя
Коли з тобою була я

Й не забере...
Тепер я знаю!
Від нього
Я любов свою не приховаю

І у воронці цих подій
Ночами я малюю образ твій,
І пошепки у часу я молю-"
Хоч у вісні ти поверни мрію мою"