Ти наснився мен серед темно ноч

Екатерина Горбань
Ти наснився мені серед темної ночі.
Я почула твій голос, побачила очі.
Я твій запах відчула, солодкий та свіжий.
Ти такий був, як завжди,красивий та ніжний.

Увійшов в моє серце, залишив там усмішку.
Вигнав ту, що шкреблася в душі моїй, кішку.
Йодним розчином ти обробив мої рани.
Я розплющила – ще було дуже рано.
(09.09.11)