видчуй мене

Альбо
Відчуй мене… Впади в мої обійми,
Мов крапля сповіді падає в віки.
Не сповідай своє минуле, що покинув…
Злились в один два різнії шляхи.
Я плачу… Я пронизана тобою.
Ти, мов нитці вишиваєш всю мене!
Плететься щастя, що закутує собою…
Закутана в цей час…той, що поволі вб’є…
Покинута сльоза впаде зів’ялим болем.
Поринь в мій світ, пізнай те, що я є!
Тримай мене, та не позбавляй волі,
Заради нас адже покину всю себе!