сердце так б ться - ще в льн ше

Виктор Берллин
він приходить, коли ти спиш   
готує сніданок, годує квіти,   
цілує лоба, якщо встиг   
і зачиняє за собою вікна   

в нього зовсім нікого немає,   
й долоні повні скарбів 
навіть собаки всі замовкають 
якщо посміхається він 

відчуваєш його парфуми   
свіжі, стиглі дощі   
він - твої скарби Монтесуми,   
тільки твої 

очі загублені, потріскані губи 
неодмінні його атрибути 
і зовсім не п'є алкоголю 
щоб раптом чогось не забути 

свариш його, за манери, 
а точніше їх відсутність 
а він мовчить, гортає папери 
і радить читати тобі камасутру 

злишся постійно, а він сміється 
і пригортає до себе щільніше 
подих - а потім вільно, 
сердце так б'ється - ще вільніше.