Коли кохаэм

Виктор Малороссов
Кохання відкриває бранцям очі
На цей безмежно незбагненний світ,
Вогнем палає у безкрайній ночі
І в юні роки, і на склоні літ.

Воно дарує нам то біль, то радість,
Як мед - солодке, як полин - гірке...
Воно стоїть у смутку на заваді,
Коли кохаєм, то життя - п"янке!



    8.09.2011р.