на Срiбне весiлля

Алиса Липольц
Поздравление Анатолию и Галине к 25-летию свадьбы.
(Акростих - это форма стихотворения, в которой заглавные буквы по вертикали образуют отдельные слова или фразы.). Язык украинский.

      1. АНАТОЛІЙ
 
  А/натолій та Галина -
  Н/айзразковіша родина.
  А/ сьогодні особлива
  Т/ут подія в них щаслива:
  О/сь вже чверть століття любі
  Л/юди тішаться у шлюбі
  І/ з тим часом, що спливає,
  Й/ого міцність лиш зростає!

   
        2. ГАЛИНА

  Г/адаю, всі зі мною згодні,
  А/ особливо "молодята",
  Л/юбов, що жевріє сьогодні,
т/И/ мусиш все життя плекати!
  Н/айкращій скарб - у стінах дому,
  А/ ви - чудовий приклад тому.


        3. ВІТАЄМ!

  В/же срібне весілля, вже чверть зі ста років
  І/ безліч пройшли ви життєвих уроків,
  Т/римаючись разом, кохаючи палко,
  А/ також зростили Сергія й Наталку,
  Є/ мир та добробут - нехай він зростає,
  М/и вам величезного щастя бажаєм!!!
  !