Я повернулась

Мария Гондаревская
Я повернулась...
 Хоча уже нема куди вертатись.
 Я повернулась,
 Знов тебе хочу зустрiть.
 В очах твоiх так хочеться скупатись,
 В обiймах хочеться навiк згорiть.
 Я повернулась...
 Чи ждав мене ти, любий,
 Колишню згадував любов?
 Я знаю другу жiнку ти голубиш,
 Але так хочу, щоб до мене ти прийшов.
 Зiгрiй мое закамянiле серце,
 Мою ти душу розтопи
 I в твоi руки слiз своiх озерце
 Наплачу я,а ти розлуку в них втопи.
 Я повернулась...