Поруч

Светлана Кохана
товаришу:)

Я до тебе не бачив небес.
I не вiдчував нiчого
Бiльше страха и дрiбних чудес –
Це було до приходу твого.
Все змiнилося раптом у нiч.
Ти не спиш – i я не можу спати.
Думки: «Друг, якщо сумно-поклич,
Можемо життя всю розмовляти.»
Ми з тобою так схожi – це мрiя.
Мене радує дуже цей факт.
I у мене є свiтла надiя,
Що все добре i все буде так.
Залишуся поруч. Ти-моє.
I без тебе життя - існування.
Плювати на те, що це є:
Дружба, або ця дивна кохання!