Жертва

Бондаренко Михаил
Жертва

Ти мусиш боятись темних очей,
Ховатись від тіней, тремтіть за усе,
Ти жертва легка і подоба для звіра.

Він точить в ночі свої зуби і мріє,
Тебе за усе куштувати на смак,
І вірить у слабкість твоєї натури.

Ось йде він на смерть за власні тортури,
Принижує здатність бути мерцем,
Така твоя вдача померти сліпцем.