My Lord

Галина Танай
Ти зриваєш товщу секунд і років,
Твоя чорна гарячка уже не мине.
Ти тікаєш від шороху
Чужих рукавів,
Хоч боятися мала би тільки мене.
Темінь – в кишені,
Всі лампи – за борт.
Стану для тебе назавжди закритою.
Ти називаєш бога «My Lord»,
Я – не визнаю титулів.
Я чекаю старту, як ти – кінця,
Збираю волосся твоє у гербарій.
Всі неброньовані
Сюжети й місця
Залишились без шкіри,
Без даху,
Без пари.
Сонце в колінах -
Священий вогонь.
Я залишаю тебе непокритою.
Тепер я твій Lord і непроданий сон,
Але - не визнаю титулів.