що таке кохання?

Анна Омриевская
Якщо задуматися-
Що таке кохання?
Це поцілунки,
Подарунки і зізнання.
Це трепет серця,
Ніжність уст людини
Яка до тебе рветься-
Так ніби в світі ти єдина.
Кохання це і вірність,
Повага й розуміння
Це інколи наївність
І часто так терпіння.
У цьому слові дивному
Таємний зміст таїться...
З нас кожен цього слова
В душі завжди боїться.
Бо ж слово це і гарне,
І суть у нього мила,
Та не одна людина
Від нього не щаслива.
Кохання це не тільки
Цілунки і зізнання,
Кохання це і ревність,
Розлука і ридання.
Хто раз хоч знав кохання,
А потім його втратив
Той знає біль страждання,
Коли тебе хтось зрадив...
Ви ці рядки читаєте
І кожен з вас задумався,
До чого вона хилить?
А може хтось додумався
Можливо це банально
Було усе написано,
Кохання все ж реально
У цім вірші описано.
Хоча кохання,часто,
Це муки і зітхання,
Але без нього,просто,
Не було б існування.
Якби плюсів і мінусів
Не було у коханні,
ТО жити було б нудно нам
У вічному незнанні!