Справжня ти...

Девушка Из Зазеркалья
Я бачив сльози у твоїх очах...
Сльоза біжить по скроні,
А потім здогадка з'явилася в думках-
Про те, що твої сльози- то фіолетові роси у моїй долоні...

Твоя посмішка виблискує сапфіровим світінням
Не зникне, те світло,що всередені у тебе...
Його не порівняти з сонячним промінням
Яке наповнює блиском життя тебе...