Мэхэббэткэ жан керде

Фаниль Асфаров
Бэхетем бармы икэн.
Кунелем эллэ бик кин.
Эллэ сине генэ котеп.
Бэхетсез калганым мин.

Кунелем бик кин булсада.
Аралар бик тар.
Шул юлларда очрашмаган.
Бэхетсезлэр бар

Юллардан горлэук ага.
Янгыр явып киткэндэ.
Миндэ сине табып алам.
Гомер уткэндэ.

Бэхетсез дип эйтэ алмыйм.
Кошлар киткэндэ.
Мэхэббэткэ жан керде.
Кышлар житкэндэ.

12.09.2011г