Мария

Емил Миланов
             На Мишока Мими

Мария - малко момиче!
Мария - нежно кокиче!
Мария - обич за двама!
Мария - радост голяма!

Вече се съмва. Денят наближава.
Пътища много земята познава.

Къде ли ще тръгнеш - това аз не зная.
Но да се върнеш ще чакам до края.