1ду на небо

Горбатюк Надежда
Іду на небо з Господом Ісусом.
Іду на небо. Небо- моя ціль.
Тут, на землі, здолаю всі спокуси,
Лише б Господь завжди за руку вів.

Іду на небо, там моя вітчизна,
Там Скарб єдиний, найцінніший у житті.
«Я буду з Господом завждИ,в єдинстві!»-
Ця думка сили додає щодня мені.

Іду на небо. Гостя на землі я,
Іду транзитом по планеті сліз, пітьми.
На небі маю місто щастя, місто світла,
Іду на небо і зову з собою всих.

«Ходім зі мною, люди! Не вагайтесь!
Скидайте пута , розірвіть ланцюг гріха!
Для цього в руки Господу віддайтесь,
Він вас очистить і назве Своїм дитям.

Відчуєте себе, що ви , мов птАшки-
Свобода від гріха дасть крила вам
І ви зі мною станете на шлях цей,
Що йде у небо, в вічне Місто, вічний Храм.

Та не баріться і не зволікайте,
Ходім скоріш, чекає нас Господь!»
…Іду на небо з серцем, повним щастя.
З собою кожного запрошую такОж!