ялгышу

Пэрла
"Мин яратам сине" - диден
"Беркайчан да ташламам" - диден
Тик тотмадын сузенне
Алдадын бит син мине
Я мин сина ышандым
Яратасын дип уйладым
Эх! Жулэр булганмын мин
Хэзер генэ шуны анладым
"Оныт аны" - диде дустым
Тик оныта алмый минем йорэгем
Нигэ мина шундый газаплар
Сагынулар кунелемдэ агалар
Нэрсэ булды сон мина?
Ник йорэгем ашкына?
Минем очен син улден,
Тотен кебек hавага очып киттен.