***

Анатолий Гатунок
Я кожну ніч себе картаю,
чому зробив я так?…не знаю.
За що обідив я тебе?
Хоча любив понад усе.
Чому не думав головою,
коли робив я так з тобою.
Чому мене так щось штовхало,
якому було мало й мало…
Чого я тим усім добився?
Те,що з тобою посварився.
Чи може те,що кожний раз,
штовхав любов палку від нас?
Пробач Кохана за слова,
що йли із уст немов вода.
Пробач за всі мої гріхи,
для мене Зайчик тільки ти.
Тебе одну я дуже люблю,
повір мені,що більш не згублю.
Я зроблю так,щоб в нас все стало,
можливо краще,ніж бувало.
Пробач я дуже тебе прошу,
Ти в мене сама най хороша.
Я цілий час лише тужу.
ОЛЕСЯ Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!!