***

Анатолий Гатунок
Знов прийде ніч,навколо все затихне,
І тьма густа обвине нас.
А я ніяк до тьми не звикну,
Хоч як стараюсь кожен раз.
Привик,що завжди біля мене,
Коли ми були тільки в двох,
Світило сонце і трава зелена..
А зараз залишився тільки мох.