Iнтимне

Леся Рузевич
Я розпущу волосся –
Його ти пестить любиш,
Як золоте колосся,
І чаші перс пригубиш.

Губами залоскочу
І задихнусь на грудях –
До себе пригортати
Так міцно – міцно любиш.

В очах моїх зелених
Загубишся, як в літі.
У довгих твоїх віях
Блукатиму, як в житі.

Ти доженеш – накриєш,
А я тікать не буду...
І понесуть нас крила
Обох до Сонця, любий...

Люблю розплющить очі
І глянути на тебе:
Чого коханий хоче
І на якім він Небі?

Допевнюся ізнову,
Яка йому я мила...
І засміюся тихо...
Несіть, кохання крила!


06.10.2001