КиЕву

Леся Рузевич
Києве мій,
Ти малюнок
на склі вітражу
Кришталево-прозорого,
Навіть в негоду
високого неба.
Києве мій,
Ти чеканка
на фоні віків.
Києве мій,
Ти колиска
і в Небо поріг.
Києве мій,
ти всім нам,
а ми твій оберіг.
Києве мій…

2001