Мить настане

Леся Рузевич
Мить настане –
скажу я тобі:
Прощавай.
Нелегкою – та разом
судилась нам путь.
Мій коханий, відхожу,
а ти пам’ятай,
що у квітах і зорях
тобі мої очі цвітуть.

Ні про що не шкодую,
і знову тебе оберу
в іншій долі,
що Там, за Межею нам є.

І у кожному світі,
у кожнім житті –
хай тебе зберігає
Кохання моє.