Гойдалка

Александр Зубрий
…Гойдаюсь на гойдалці планів.
Спинитися сил не знайду,
Бо слово – міцніше кайданів.
Гойдаюсь на гойдалці планів.
Бажання, солодкі, та гнані -
Штовхають мене у біду.
Гойдаюсь на гойдалці планів,
Спинитися сил не знайду…

2011